Stelco a devenit UNIC distribuitor pe Moldova al produselor LmMob!

LmMob este producător de fronturi din lemn masiv.
Fronturile din lemn masiv marca LmMob, sunt produse din lemn de brad, tei, paltin, stejar, frasin, cu finisaje grad de luciu, în diverse culori. Calitatea acestor produse este dată de materia primă, respectiv lemnul masiv calitate A-B, umiditate 8-10%, baițuri, vopsele și lacuri de proveniență Renner-Italia.

Dimensiuni
Producția de fronturi din lemn masiv este adaptată cerințelor clienților, executându-se strict pe dimensiunile acestora.

Culori și finisaje
Culorile se aleg conform paletarului. Finisajele se realizează cu lacuri poliuretanice sau acrilice cu grad de luciu 5%, 30%, 60%, ulei și ceară.

Politica de retur și reclamații
Reclamațiile legate de calitate se primesc în scris la sediul Stelco SRL Iași în termen de 24 de ore de la recepția mărfii, numai în cazul defectelor de producție, iar produsele defecte vor fi retrimise la sediul Stelco SRL din șoseaua Ungheni nr. 2 Iași, pentru constatarea defectului. Produsul defect se schimbă în cel mai scurt timp posibil. Defectele constatate ca fiind cauzate în urma unor lovituri în timpul transportului sau manipulării de către client, nu se consideră defecte de producție și se vor înlocui contra cost.

Reguli de întreținere a fronturilor din lemn masiv marca LmMob
Pentru întreținere se recomandă utilizarea produselor adecvate de curățat lemn masiv existente în comerț și pot fi șterse cu cârpe moi/umede avându-se în vedere gradul de luciu al mobilierului. Nu se recomandă utilizarea produselor pe bază de alcool, acizi, diluanți sau produse abrazive.