De ce STELCO

 

Tehnologie: echipamente performante computerizate ce utilizează tehnologii moderne, certificate conform standardelor europene de calitate și mediu.

Aspect inovativ și unic : serviciile de prelucrare profesionale pe CUT și CNC pentru PAL și fronturile de MDF împreună cu tehnologia de vopsire de ultimă generație asigură realizarea unor elemente rafinate și elegante de mobilier. Fie că sunt placări pe pereți cu sticlă vopsită sau MDF vopsit, panouri decorative, gravuri sau componente integrate în mobilier, rutarea 2D sau 3D și finisajele multiple permit realizarea unor fronturi de MDF cu modele și volumetrii moderne.

Politica de prețuri este sistematică și stabilă.

Canalele de distribuție sunt foarte bine poziționate: două magazine de prezentare și vânzare în Iași, plasate în zone cu vad comercial. De asemenea, la sediul firmei există un showroom de prezentare ce îmbină funcționalul cu modernul.

Existența cuplului de servicii și produse în aceeași locație : posibilitatea alegerii accesoriilor la fața locului în momentul stabilirii culorilor pentru mobilier.

Flexibilitate – în viziunea STELCO fiecare client este unic și important.
 
Profesionalismul oferă avantajul lucrului bine făcut.
 
Concentrarea asupra calității produselor : o strategie de dezvoltare continuă care a constat în implementarea și certificarea sistemului de management al calității ISO 9001:2008 și a managementului de mediu ISO 14001:2005.

Angajarea și menținerea de personal calificat și specializat: astfel oferim soluții profesioniste pentru problemele tuturor clienților.