Servicii

 

Preocuparea constantă a firmei de a ridica în permanență calitatea produselor sale s-a materializat în crearea unui sistem de producție cu tehnologie de ultimă generație.

Încadrarea automatizată a reperelor și optimizarea tăierii
Se folosesc programe speciale de optimizare a planului de croire a colilor de PAL. Optimizarea este gratuită și se face împreună cu consultanții de vânzări ai firmei.

Decupaj dupa tiparul clientului
Decupajul se execută dupa cotele clientului sau după șablon. Șablonul este realizat de client.

Găurire şi frezare
Se execută găuri pentru balamale după indicațiile date de client pe planul de croire.Operaţia de frezare pentru şine se realizează cu ajutorul maşinii de frezat portabile.

Debitarea colilor
Se face conform planului de croire aprobat de client. Operația de debitare se realizează cu ajutorul mașinii de debitat profesionale și a circularului formatizat HolzHer CUT 85 care realizează tăiere în unghi pe mese cu pernă de aer ce împiedică zgârierea suprafețelor.

Aplicare cant
Aplicarea canturilor se realizează cu ajutorul mașinii de aplicat folie cant sau ABS automatizate, modelul HolzHer Arcus 1334 oferind obținerea unor canturi perfecte.

Gravură PAL și MDF
Operația se realizează cu CNC-ul Pratix S, după modele predefinite sau după orice model dorit de client.

Gravare

Decupare

Vopsire MDF
Se realizează pe linie automatizată asistată de computer. Gama coloristică este conformă cu paletarul universal de culori RAL sau NCS. Instalația de vopsire se află în cameră presurizată ceea ce elimină prezența prafului în timpul vopsirii. Uscarea se execută în atmosferă controlată, iar fixarea finală a vopselii se face cu lămpi UV.

Transport și predare client
Se oferă transportul la sediul clientului cu mașinile societății, în funcție de volumul achizițiilor făcute de client.